Trabzon’un kötü serisi

Düzenleyen:
Trabzon’un kötü serisi

SPOR Haberleri

Trabzonspor, M. Başakşehir ile deplasmanda oynadığı son 4 maçta rakibine üstünlük kuramadı.

Trabzonspor’un son idmanında Uğur Demirok’la çarpışan Onur’un sağ göğüs kafesinde ezilme meydana geldi, eldivenleri Esteban giyecek. Geçtiğimiz hafta G.Birliği’ni 3-1’le geçerek rahat bir nefes alan Trabzonspor, ligin güçlü takımlarından Başakşehir ile oynayacağı maç öncesi sakatlık şoku yaşıyor. Bordo-mavililerde son idmanda yaşanan talihsiz sakatlık sebebiyle Onur Kıvrak maç kadrosundan çıkarıldı. Taktik çalışması sırasında bir pozisyonda savunma oyuncusu Uğur Demirok ile çarpışan kaptan Onur’un göğüs kafesinde ezilme meydana geldi. Acıyla yerde kıvranan Onur’un ilk tedavisi sahada yapılırken, sağlık ekibi tecrübeli eldivenin bu acıyla forma giyemeyeceğine karar verdi. 

Onur’da kırık meydana gelmemesi teselli olarak görülürken teknik direktör Ersun Yanal, kaleyi Esteban’a emanet edecek. Sakatlığı geçen Durica’nın ilk on birde oynaması bekleniyor. Takımla çalışmalara katılan Slovak oyuncuyu kadroya alan Yanal, Uğur’un yerine ise Hubocan’a şans verecek. G.Birliği maçında yaptıkları savunma hatalarına dikkati çeken Yanal, “Basit defans hataları yaptık. Ligin pas trafiğini en iyi yapan takımına karşı oynayacağız. Bir an olsun konsantrasyonumuzu kaybetmeden galibiyete odaklanmalıyız” dedi.


Trabzon’un kötü serisi
Trabzonspor, M. Başakşehir ile deplasmanda oynadığı son 4 maçta rakibine üstünlük kuramadı. Rakibini İstanbul’da 2011-2012 sezonunda 2-0 yenen Karadeniz ekibi bu tarihten sonra Başakşehir’le İstanbul’da yaptığı maçlarda 3 yenilgi, 1 beraberlik aldı. Bordo-mavililer, bu akşamki maçı kazanıp kötü seriyi sonlandırmak istiyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...