Igor Tudor, Fatih Terim’i yakaladı

Düzenleyen:
Igor Tudor, Fatih Terim’i yakaladı

SPOR Haberleri

G.Saray’ın teknik sorumlusu 5 haftada 13 puan topladı. Fatih Terim’in şampiyon olduğu 2012-13 sezonundaki performansı tutturdu

Galatasaray sahasında oynadığı Kasımpaşa maçını 2-0 kazandı ve bu sonuç aslında çok şey ifade ediyor. Sarı-kırmızılı takım böylece 5. hafta sonunda 13 puana yükseldi ve 2012-13 sezonundan sonraki en iyi başlangıcı yaptı. 2012-13 sezonunda Fatih Terim yönetiminde ilk 5 haftada 4 galibiyet 1 beraberlik ile 13 puan alan Aslan sezon sonunda da şampiyon olmuştu. Göreve geldiği günden beri çok eleştiri alan, ‘takımı kaldıramıyor’ suçlamalarına maruz kalan Hırvat teknik adam böylece rüştünü taraflı-tarafsız herkese ispat etti. Tudor aldığı puanların yanı sıra, takıma oynattığı futbolla da tam not aldı. 

Üçüncüyü atmalıydık
Maçın ardından, “İyi bir başlangıç yaptık. 5 hafta 13 puan. Ligin başında bu bir anlam ifade etmiyor” diyerek oyuncularına temkinli olmaları gerektiği yönünde mesaj veren Tudor, “Antalyaspor maçından farklı olarak fiziksel olarak daha taze bir takım vardı sahada. Doğru mentaliteyle oynadı takımım. Bafe ve Lato için de çok mutluyum” değerlendirmesi yaptı. Hırvat çalıştırıcı, “Acı çekmeliyiz. Bundan kastım zor zamanlarda daha çok koşmak ve mücadele etmek. Son 15 dakikadan memnun değilim. Üçüncüyü atıp bitirmemiz gerekiyor. Evet iyi yaptığımız şeyler var ama bunlar anahtar noktalar. Daha zor anlar da yaşayacağız” sözlerini kullanırken, “Feghouli gelmeden ağır bir sakatlık yaşadı. Aramıza da biraz geç katıldı. %100 hazır olması biraz zaman alacaktır” şeklinde konuştu. 
 

G.Saray’da son 6 sezonun
ilk 5 haftaları
Sezon Teknik adam Puan
2017-18 Igor Tudor 13 puan
2016-17 Riekerink 9 puan
2015-16 Hamzaoğlu 8 puan
2014-15 Prandelli 10 puan
2013-14 Fatih Terim 9 puan (*)
2012-13 Fatih Terim 13 puan
(*) 6.hafta öncesi ayrıldı

KISA KISA...
LATOVLEVİCİ: Herkese teşekkür ediyorum. Beni en iyi şekilde karşıladılar. Bir ameliyat olmuştum, şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Her gün daha iyiye gitmem gerekiyor...
MARİANO: Takım içinde herkes birbirine yardım ediyor. En önemli özelliklerimizden biri de bu. Öyle olduğu zaman galibiyetler daha kolay geliyor. Gomis fırsat yakaladığında gole çeviriyor... 
CENK ERGÜN: Oldukça tempolu, maçı kontrol eden bir oyun sergiledik. Çok üstün ve hakimdik. Son paslarda biraz daha dikkatli olsak ilk yarıda maçı koparabilirdik. Gomis sürekli gol atmak isteyen bir oyuncu. 
MUSLERA maç sonrası taraftarlara üçlü çektirdi. Tribünlerde coşku büyüktü...
SERDAR AZİZ dün G.Saray formasıyla ilk asistine imza attı...

Özdeş: Üretken değildik
Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “Bu statta oynamak gerçekten zor” derken, “Galatasaray topu kaybettiği yerde baskı yapıyor. Bir benzeri de bu maçta oldu. Çok fazla pozisyon vermedik. Top kayıpları gollerle sonuçlandı. Ofansif olarak üretken değildik” açıklaması yaptı. 

Yiğit’i unutmadılar
Galatasaray, geçen hafta Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı giydiği için bulunduğu tribünden çıkartılan 10 yaşındaki Yiğit Karaibrahimoğlu’nu Kasımpaşa maçında misafir etti. Kendisine kulüp tarafından hediye edilen formayla tribünde maçı izleyen Yiğit, karşılaşma öncesinde futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...