Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den flaş açıklama

Fenerbahçe'den flaş açıklama

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, 'Oscar Cardozo'nun transferi için belirlediğimiz fiyat politikamızda herhangi bir değişiklik söz konusu olmamakla birlikte; ilgili transfer ancak bu teklifimizin kabul edilmesi halinde gerçekleşecektir'

Fenerbahçe, Cardozo'nın transferi hakkında bilgilendirme açıklaması yaptı. Fenerbahçe kulübü nbsp;Cardozo'nın transferi hakkında bilgilendirme yaparak şu açıklamayı geçti: nbsp;"Benficalı oyuncu Oscar Cardozo'nun transferine ilişkin çeşitli içerikteki pek çok haber bugün de basında yer almaktadır. Oscar Cardozo'nun transferi için belirlediğimiz fiyat politikamızda herhangi bir değişiklik söz konusu olmamakla birlikte; ilgili transfer ancak bu teklifimizin kabul edilmesi halinde gerçekleşecektir. Bu bilgilendirme çerçevesinin dışında kalan, yazılı ve görsel basında çıkan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...