Sapara veda etti

Sapara veda etti

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un Davraz kampında sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Marek Sapara, dün takım arkadaşlarına veda etti.

Trabzonspor'un Davraz kampında sakatlanarak sezonu kapatan Slovak futbolcu, tedavi için ülkesine giderken, sözleşmesinin feshedileceği nbsp;öğrenildi. nbsp;Trabzonspor'un Davraz kampında sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Marek Sapara, dün takım arkadaşlarına veda etti. Davraz'dan ayrılarak Antalya üzerinden İstanbul'a giden Slovak futbolcu, tedavisini ülkesinde sürdürecek. Sapara'nın milli takım doktoruna kontrol olmak istediğini belirten, Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, "Sapara'nın sakatlığı tabi ki hepimizi üzdü. Ülkesinde milli takım doktoruna kontrol olmak istedi. Biz de izin verdik. Sonucu takip edeceğiz. Ayrıca kendisiyle sözleşmesi konusunda bir görüşme yapacağız" dedi. Bu arada yönetimin Sapara'nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmek istediği ileri sürüldü. Karaman ayrıca, Almanya'da tedavi gören Janko ile resmi yazışmalar yaptıklarını, Sol Bamba ve Zokora'nın henüz kendilerini aramadığını da sözlerine ekledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...