Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Yıldırım, ilk ders zilini Şanlıurfa'da çalacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Başbakan Yıldırım, ilk ders zilini Şanlıurfa'da çalacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Binali Yıldırım'ın, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı açılış töreni için Şanlıurfa'ya gideceği bildirildi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Binali Yıldırım, Şanlıurfa'ya giderek, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı açılışını gerçekleştirecek.

Başbakan Yıldırım, geçen yıl da eğitim ve öğretim yılı açılışını Erzincan'da yapmıştı.  

Bakan Fakıbaba'dan açıklama

Fakıbaba, Güneydoğu Anadolu Projesi Tarımsal Eğitim Merkezinde (GAPTEAM), Başbakan Binali Yıldırım'ın yarın kentte yürüteceği temasları ile ilgili gerçekleştirilen toplantıda yetkililerle bir araya geldi.

Fakıbaba, gazetecilere yaptığı açıklamada Başbakan Yıldırım'ın yarın 2017-2018 eğitim öğretim yılının açılışını Şanlıurfa'da gerçekleştireceğini söyledi.

Eğitim öğretim yılı açılışı konusunda başka şehirlerin de isimleri geçtiğini belirten Fakıbaba, "Özellikle Sayın Başbakınımız Şanlıurfa'yı kendisi tercih etti. Bu bağlamda ben kendisine ve gelecek olan bakanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Fakıbaba, Başbakan Yıldırım'ın kentte katılacağı programlarla ilgi tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

Başbakan Yıldırım'ın programına Karaköprü ilçesindeki bir okulda eğitim öğretim yılının açılışıyla başlayacağını kaydeden Fakıbaba, şöyle konuştu:

"Sayın Başbakanımız 2017-2018 eğitim öğretim yılı açılışı için Hacı Abdurrahman Özdemir Orta Okulunda öğrenciler, veliler ve öğretmenlerimizle bizzat Şanlıurfa'da bir araya gelmek istedi. Bu Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalılara verdiği önemdendir. Daha sonra valilik ve il başkanlığımızı ziyaret edecek. Daha sonra sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek, esnaf ziyaretlerinde bulunacak ve Büyükşehir Belediyemizi ziyaret edecek. Yaptığımız toplantıyla da vereceğimiz mesajları ve diğer çalışmaların programını yapıyoruz. Bütün vatandaşlarımızı programlarımıza bekliyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...