Oğuzhan, Konya maçında yok

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Oğuzhan, Konya maçında yok

SPOR Haberleri  / Sabah

Beşiktaş, 3-1'lik tarihi Porto zaferinin ardından bugünkü Konyaspor maçıyla Süper Lig'e dönüyor… Şenol Güneş, doktorların ‘oynayabilir’ raporu verdiği Oğuzhan’ı bugünkü Konya maçında riske etmeyecek

Evindeki zorlu karşılaşmadan üç puanla ayrılmayı hedefleyen siyahbeyazlı ekipte Oğuzhan Özyakup iyileşti. Kulüp doktorları, yıldız futbolcu için "Oynayabilir" raporu verdi. Ancak teknik direktör Şenol Güneş'in talebesini Fenerbahçe derbisini de düşünerek riske etmek istemediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın, Atiba'yı da dinlendirmeyi planladığı belirtildi. Konyaspor maçında Beşiktaş'ın orta sahadaki ikilisi Tolgay ve Medel olacak. Cezalı Tosic'in yerine de Mitrovic görev yapacak.

Leipzig'e yakın takip
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 26 Eylül tarihinde Vodafone Park'ta karşılaşacağı RB Leipzig'i izlemeye aldı... Alman ekibini, Bundesliga'da Borussia Mönchengladbach'ı konuk ettiği maçta, siyah-beyazlılar adına özel bir temsilcinin takip ettiği öğrenildi. Rakibiyle 2-2 berabere kalan Leipzig, ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...