Efsane, modellerini yeniledi

Düzenleyen:
Efsane, modellerini yeniledi

T-Otomobil Haberleri

Ford, Frankfurt Motor Show’da Yeni Ford Mustang, Ecosport, Ranger Black Edition ve Tourneo Custom modellerini görücüye çıkardı.

Yeni Mustang, 450 PS gücü, 5.0-litre V8 motoru, yeni 10-ileri otomatik şanzımanı ve MagneRide ayarlanabilir süspansiyonu ile dikkatleri üzerine çekerken, yüksek kaliteye sahip yeni EcoSport, Akıllı Dört Tekerlekten çekiş (AWD), yeni 1,5 litre Ecoblue dizel motor ve daha kapsamlı kişiselleştirme özellikleriyle ön plana çıktı. Yeni Tourneo Custom ise markanın binek modelleriyle aynı tasarım DNA’sına sahip. Fuarda oldukça ilgi çeken araç, arkadaki altı tek koltuğu konferans oturma düzenine göre ayarlama imkânı ve istenirse üç koltuklu iki sıra öne bakacak şekilde düzenlemeyi mümkün kılıyor. Ford ayrıca bu yılın başında, 1967’de Le Mans’da Dan Gurney ve A.J. Foyt’un zafere taşıdığı GT40 Mark IV yarış aracının anısına özel olarak yeni Ford GT ’67 Heritage Edition’u fuarda lanse edildi.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...