Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Toyota’nın yenileri

Düzenleyen:
Toyota’nın yenileri

T-Otomobil Haberleri

65 yılı aşkın off-road mirasının temsilcisi Land Cruiser’ın yeni hâli ilk kez Frankfurt’ta beğenilere sunuldu.

Toyota’nın 1951 yılından bu yana kalite, dayanıklılık ve güvenilirlik konusunda simgesi hâline gelen Land Cruiser, 190’dan fazla ülkede satılıyor. Yeni Land Cruiser, modern ve daha dikkat çekici dış tasarımıyla, üç farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak. 177 HP güç üreten 2.8 D-4D turbo dizel ile birlikte benzinli motor seçenekleri arasında 161 HP güce sahip 2.7 VVT-i ve 249 HP güç üreten 4.0 VVT-i yer alacak.
Toyota’nın yenileri
Fuarda hibrit ve hidrojen yakıtlı modelleri ile âdeta show yapan Toyota 2018 yılında üretimine başlanacak Yaris’in performans odaklı versiyonu Yaris GRMN eşine zor rastlanan bir satış başarısına imza attı. Dünya Ralli Şampiyonası’nda yarışan Yaris WRC’den ilham alınarak Avrupalı tüketiciler için tasarlanan ve sadece 400 adet üretilecek Yaris GRMN, henüz üretime bile başlamadan on-line olarak satışa sunuldu ve 48 saat içinde tamamı satıldı. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...