Bursu 25 milyon TL’ye çıkaracağız

Düzenleyen:
Bursu 25 milyon  TL’ye çıkaracağız

EĞİTİM Haberleri

Yaz tatilinin ardından 17 milyonun üzerinde öğrenci ve yaklaşık 1 milyon öğretmen, yeni eğitim-öğretim yılına bugün başladı.

Yarıyıl tatili, 22 Ocak-2 Şubat tarihlerinde yapılacak. Maraton, 8 Haziran 2018 Cuma sona erecek. Yeni eğitim yılı hakkında açıklamalarda bulunan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle “Geçen yılki 70 bin öğrenci sayısını 82 bine çıkarttık. Teknoloji ile eğitimi birleştirdik. Teknolojik bir kuşağı eğitirken sisteme en büyük katkımız fen ve teknoloji liselerini açmak oldu. Bu yıl, fen ve teknoloji liseleri ile 5 milyon liralık burs verdik. Önümüzdeki yıl bursumuzu 5 kat artırarak 25 milyon liraya çıkartacağız” dedi. Yeni müfredata içerik zenginleştirme çalışmalarıyla da hazır olduklarını vurgulayan Lüle “Bütün değerlendirmelerimizi yaptık. Yeni müfredata Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden akademisyenlerin desteğiyle hazırız. Öğretmen eğitimi programları kapsamında 7 bin öğretmenimizin kurum içi eğitimini başarıyla tamamladık” ifadelerini kullandı.  Kurum yurt dışında okul açmayı ve Türkiye’de bir üniversite kurmayı da planlıyor. Bu konuda çalışmalar ise olgunlaşma aşamasında...

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...