“İyi komşular” için kapılar 15. defa açıldı

Düzenleyen:
“İyi komşular” için kapılar 15. defa açıldı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Dünya çapında gerçekleşen 10 büyük sanat faaliyetinden biri olarak gösterilen İstanbul Bienali, 15. defa kapılarını açtı.

Bu sene “İyi bir komşu” başlığıyla açılan bienalde, 32 ülkeden 55 sanatçının ev, mahalle ve aidiyet mefhumlarını tartışmaya açan işleri sergileniyor. Bienale ev sahipliği yapan mekanlardan İstanbul Modern’i ziyaret eden sanatseverler değerlendirmelerde bulundu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencisi Yalçın Bulut, bienalde insanların sosyal ve siyasi karmaşasının aktarıldığını belirterek “Bienalde, daha iyi bir komşu anlayışı içinde bulunduğumuz hayatın iyi ifade edildiğini düşünüyorum” dedi. 150 eserin yer aldığı bienal, Galata Özel Rum İlköğretim Okulu, İstanbul Modern, Pera Müzesi, ARK Kültür, Yoğunluk Sanatçı Atölyesi ile Küçük Mustafa Paşa Hamamı’nda 12 Kasım’a kadar görülebilecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...