Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alanya'ya patladı, Beşiktaş'a mesaj attı

Düzenleyen:
Alanya'ya patladı, Beşiktaş'a mesaj attı

SPOR Haberleri

Başakşehir bozgunundan sonra üç puana çok ihtiyacı olan Sarı Kanarya Vincent Janssen’in süper futboluyla kanatlandı. Hollandalı yıldız bir gol attı, bir penaltı aldı. Diğer golcüler ise Valbuena (2) ve Giuliano (pen.) oldu, Fener küllerinden doğdu

UĞUR AKTAN - Süper Lig’in ilk dört haftasındaki performansıyla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, Alanya deplasmanında üç puanı dört gol ve güzel futbolla aldı: 4-1. Geride kalan dört haftada alınan sonuçların getirdiği baskıyla zor geçmesi beklenen karşılaşmada yeni transferi Vincent Janssen’in etkili oyunuyla sonuca giden sarı-lacivertliler, önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi güçlü rakibine “hazırım” mesajı verdi. 17’de Valbuena’nın kullandığı köşe vuruşunu Souza kafayla indirdi, topu bir anda önünde bulan Janssen Fenerbahçe formasıyla ilk golünü attı: 1-0. 34’te maçın Fenerbahçe adına en iyileri arasında yer alan Valbuena ceza sahası dışından harika vurdu ancak Alanya kalecisi Haydar aynı güzellikte kurtardı. 

Fener’in iştahı açıldı
42’de şık paslaşmalarla ceza sahasına sokulan Alanya’da son vuruşu Emre Akbaba yaptı ve skora denge geldi: 1-1. 45+2’de Isla’nın sağdan pasını iyi değerlendiren Valbuena çaprazdan çıkardığı sert şutla ilk yarının skorunu belirledi: 2-1. İkinci yarıya da iyi başlayan Fenerbahçe, 58’de Janssen’in ceza sahasında düşürülmesiyle bu defa penaltı kazandı. Topun başına geçen Giuliano da Hollandalı gibi Fenerbahçe formasıyla ilk golünü Alanya filelerine yolladı: 3-1.  Kalan sürede Alanya’nın savunmada ve orta sahada verdiği boşlukları bol pas yaparak iyi değerlendiren Fenerbahçe’de son sözü 90+5’te Alper’in soldan verdiği pası iyi değerlendiren Valbuena söyledi: 4-1.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...