Gülben Ergen'in yeni sevgilisi Erhan Çelik'in kopyası gibi

Düzenleyen:
Gülben Ergen'in yeni sevgilisi Erhan Çelik'in kopyası gibi

MAGAZİN Haberleri

Erhan Çelik'ten boşandıktan sonra ortalarda pek gözükmeyen Gülben Ergen, yeni bir isimle gündeme geldi. Ergen'in aşk yaşadığı İzmirli iş adamı Tolga D., eski eşi Erhan Çelik'e benzerliğiyle dikkat çekti. Tolga D.'in eşi ise Gülben Ergen'in ikizi gibi.

Erhan Çelik'ten olaylı bir şekilde ayrılan ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in İzmirli iş adamı Tolga D. ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

ERHAN ÇELİK'E İKİZİ KADAR BENZİYOR

Uçankuş'un haberine göre; Gülben Ergen'in aşk yaşadığı iddia edilen İzmirli iş adamı Tolga D., ünlü şarkıcının geçtiğimiz yıl ayrıldığı Erhan Çelik'e ikizi kadar benzemesi dikkat çekiyor.

ASIL BOMBA DİĞER BENZERLİK

Yılın magazin bombasındaki ilginçlikler bununla da sınırlı değil. Gülben Ergen'le aşk yaşadığı öne sürülen Tolga D.'in boşanma aşamasında olduğu ileri sürülen eşi ise birebir Gülben Ergen!

İşte gören herkesi şaşırtan o benzerlik;

Gülben Ergen'in yeni sevgilisi Erhan Çelik'in kopyası gibi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...