Melih Gökçek'ten Mustafa Sarıgül açıklaması

Melih Gökçek'ten Mustafa Sarıgül açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Melih Gökçek, TGRT Haber 'de katıldığı canlı yayın programında Mustafa Sarıgül hakkında önemli açıklamalarda bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TGRT Haber 'de katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulundu. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP Genel Başkanı olacağını öne süren Gökçek, "Bugün itibariyle Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığının bittiğini rahatlıkla ilan edebiliriz" dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın hazırlayıp sunduğu "Ankara'nın Gündemi" programına konuk oldu. İhlas Medya Ankara Grup Başkanı Nuri Elibol ve Batuhan Yaşar'ın sorularını cevaplayan ve programa torbalar dolusu dosyalarla katılan Gökçek, canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan Gökçek, Mustafa Sarıgül, Rahmi Koç ve Taylan Bilgen'in Süleyman Demirel'i taziye ziyareti için gittiğini ve taziye sonrası odada bulunan herkesin dışarıya çıkarıldığını ve dörtlü bir zirve yapıldığını söyledi. Görüşmenin 8-10 dakika sürdüğünü kaydeden Gökçek, görüşmede CHP yeni Genel Başkanının Mustafa Sarıgül olarak tespit edildiğini öne sürdü.


"SARIGÜL'ÜN GENEL BAŞKANLIĞI HAYIRLI UĞURLU OLSUN"
Doğan Grubu ve Koç Holding'in Sarigül'e gerekli desteği vereceğini ve yeni liderin CHP'ye baronlar tarafından tayin edildiğini söyleyen Gökçek, "Sarıgül 'ün CHP Genel Başkanlığı hayırlı uğurlu olsun. Kılıçdaroğlu, istediği kadar yırtınsın gücü yetmez. 2 manşetle Kılıçdaroğlu'nun ipliğini pazara çıkarırlar. Görüştüler ve bu iş bitti" dedi.


"KILIÇDAROĞLU'YLA GÖRÜŞMELERİNİ BİTİRDİ"
Başkan Gökçek, Mustafa Sarıgül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili Kılıçdaroğlu'yla olan görüşmelerini de sonlandırdığını öne sürerek, "Sarıgül benim arkadaşım. 50 tane Kılıçdroğlu'nu cebinden çıkarır ama bağlantıları biraz sakat. Bugün itibariyle Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığının bittiğini rahatlıkla ilan edebiliriz" şeklinde konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...