Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maskeli süvari

Maskeli süvari

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yapımcı Jerry Bruckheimer ve yönetmen Gore Verbinski ("Karayip Korsanları" serisinin kamera arkasındaki ekip) Maskeli Süvari ile aksiyon ve mizah dolu, nefes kesen bir macera sunuyor.

Yapımcı Jerry Bruckheimer ve yönetmen Gore Verbinski ("Karayip Korsanları" serisinin kamera arkasındaki ekip) Maskeli Süvari ile aksiyon ve mizah dolu, nefes kesen bir macera sunuyor. Filmde, ünlü maskeli bir kahraman, yeni bir bakış açısıyla hayata döndürülüyor. Amerikan yerlisi, savaşçı Tonto (Johnny Depp), hukuk adamı John Reid'in (Armie Hammer) bir adalet efsanesine dönüşmesine dair anlatılmamış hikâyeleri anlatıyor. Film, seyirciyi, birbirine hiç benzemeyen bu iki kahramanın açgözlülük ve yozlaşmaya karşı birlikte savaşmak için iş birliği yapmayı öğrenirken ortaya çıkan komik sürtüşmeleriyle dolu bir yolculuğa çıkarıyor. nbsp;Silaha karşı olan ve hatta nefret eden John Reid, adaletin yargılama olmadan sağlanamayacağına inanan bir hukuk adamı. Tonto ise yarı kaçık bir yerli. Reid'in abisi öldürülmüş, Tonto'nun ise kabilesi yok edilmiştir. Düşmanları ortaktır. Başından sonuna aksiyon ve komedisi hiç bitmeyen ve giderek artan Maskeli Süvari'de ikilinin sakarlıkları fakat sakarlıklarına rağmen başarılı mücadeleleri görülmeye değer.


Yönetmen: nbsp;Gore Verbinski. Oyuncular: nbsp;Johnny Depp, Armie Hammer, Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper.


SAVAŞÇI nbsp;İLE EFSANE nbsp;HUKUKÇU
Amerikan yerlisi, savaşçı Tonto (Johnny Depp), hukuk adamı John Reid'in (Armie Hammer) bir adalet efsanesine dönüşmesine dair anlatılmamış hikâyeleri anlatıyor. Silaha karşı olan ve hatta nefret eden John Reid, adaletin yargılama olmadan sağlanamayacağına inanan bir hukuk adamı. Tonto ise yarı kaçık bir yerli.

New York'ta 2 Gün
Marion ile Jack ayrılmıştır. Marion, New York'ta Mingus'la mutlu mesut (hatta biraz fazla mesut), kedileri ve önceki beraberliklerinden çocuklarıyla yaşamaktadır. Ne var ki, Marion'un (Delpy'nin gerçek babasının canlandırdığı) fazla neşeli babası, her daim çılgın kız kardeşi ve onun rezil erkek arkadaşı aniden ziyarete gelir. Marion'la Mingus'un ilişkileri iki gün boyunca akıl almaz sınavlardan geçecektir, çünkü bu üç Fransızın ırkçı yaklaşımları ve rahatlıkları sınır tanımamaktadır.
Yönetmen: Julie Delpy. Oyuncular: Julie Delpy, Chris Rock, Albert Delpy, Alexia Landeau, Alex Nahon, Dylan Baker, Kate Burton


Acil Arama
Jordan (Halle Berry), 911 acil yardım hattında santral görevlisi olarak çalışan bir kadındır. Bir gün merkezi arayan genç bir kız, evine zorla giren biri olduğunu ve hayatının tehlikede olduğunu söyler. Jordan (Halle Berry) ve ekipler evi tespit edip, kızı kurtarıncaya kadar, telefonda katili oyalamaya ve ikna etmeye çalışan Jordan başarısız olur. Genç kız ölür; dahası birbirini takip eden olayların bir seri katil işi olduğu ortaya çıkar. nbsp;
Yönetmen: Brad Anderson nbsp;Oyuncular: Halle Berry, Abigail Breslin, Morris Chesnut



Davetsiz misafir: CİNNET
Genç adam, karısı ve iki çocuğuyla ormanın içinde tatil yaparken davetsiz bir misafir herşeyi altüst eder. Tam olarak daha neler olduğunu anlayamadan kayıp bir zaman yaşar ve bu sürecin sonunda kendine geldiğinde ailesi yanında değildir. Akabinde kan akmaya ve cesetler ortaya çıkmaya başlar. Bu garip gidişatın bir parçası haline gelen aynı ormanda tatile gelmiş olan bir başka aile ile karşılaşır…
Yönetmen: nbsp;Joko Anwar. Oyuncular: nbsp;Rio Dewanto, Hannah Al Rashid.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...