Önder Özen'den transfer açıklaması

- Güncelleme:
Önder Özen'den transfer açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş'ta Futbol Genel Direktörü Önder Özen, siyah-beyazlıların gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özen, Ömer Şişmanoğlu transferini resmen açıkladı.

Beşiktaş'ta Futbol Genel Direktörü Önder Özen, siyah-beyazlıların gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özen, Ömer Şişmanoğlu transferini resmen açıkladı. Çalışmalara yönelik kısa bir bilgi veren Özen, "Cuma günü antremanından itibaren buradaki sahada çalışacağız. Çalışmalar iyi gidiyor. Hem yükleme, hem de antrenman şiddeti anlamında..." ifadelerini kullandı. Veli Kavlak'ın takımdan ayrılacağı dedikodularının gerçek olmadığını belirten yönetici, "Dün ve dünden önceki gün Veli ile ilgili bir takım tasarruflardan bahsedildi. Veli benim için önemli bir sporcu. Onu örnek gösterdim. İyi oynasa da oynamasa da son saniyeye kadar performansı ne olursa olsun. Maç bittikten sonra formasını çıkardığında en fazla terini akıtan isim. Hem saha terbiyesi hem de değerleriyle örnek bir futbolcu. Takasla bir yere verilmesi asla söz konusu değildir. Önümüzdeki sezonda da Beşiktaş'ta olmaya devam edecek." diye konuştu.
nbsp;"FRANCO UYGUN MALİYETE GELDİ"
nbsp;
"Birçoğunuz biliyorsunuz Franco ile bir kontrat yaptık. Kendisi yolda Türkiye'ye gelecek. Sağlık kontrolleri ve Cuma akşamına yetişirse kampa katılacak. Kendisi anlamda informasyon yaptık. Maçlarını seyrettik. Oyuncuyu kadromuza kattık. Beş yıllık bir kontratı var ve bize son derece uygun bir maliyete geldi."
nbsp;
"ÖMER 1-2 GÜN İÇİNDE KAMPA KATILACAK"
nbsp;
"Ömer Şişmanoğlu da bir iki gün içerisinde buradaki kampa katılacak. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş takımı saha işler yolunda gitmediğinde hamle yapamıyordu. Yedek kulübesinden destek alamadı. Ömer, aldığı sürede iyi bir verimlilik göstermiş bir oyuncu. Skora etki ediyor. Böyle bir oyuncuya ihtiyaç vardı ve aldık. A milli takım için aday bir futbolcu."
nbsp;
MENAJERLERE SINIRLAMA!
nbsp;
"Menajerler sadece izleme departmanına bilgi verecek. Orada bir süzgeçten geçecek, sonra benim önüme gelecek. Ben menajerlerle görüşmek istemiyorum. Yönetim ve teknik adamların da menajerlerle görüşmesini istemiyorum. Menajerleri oyuncuların ve sahanın etrafında görmeyeceksiniz."
nbsp;
"BILIC ORTA SAHA İSTİYOR, ALMEIDA..."
nbsp;
"Teknik direktör Slaven Bilic'in takım planlamasında istekleri var. Hocamızın görüşünü aldık. Bilic, orta saha istiyor. Sol bek almayabiliriz. Bilic ve yönetim kurulu ile işbirliği içindeyiz. Benim planlarım nihai bir plan değildir. İş birliği yaptık. Yönetim kurulu, Slaven ve benim planlarımın arasında bir yol almak istiyoruz. Karşılıklı istek olursa Almeida ile yola devam edebiliriz."
nbsp;
"BÜYÜK KALECİ OLMALI"
nbsp;
"Kaleci ile ilgili bir değerlendirme yapmayacağım. Sambade'nin düşüncelerini sorduk. Bana verdiği cevap 'büyük kaleci olmalı kalede' dedi. Bir tanesi Cenk Gönen, sağımda oturuyor. Bir kaleci daha gelsin derse gelir."


milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...