GameX’i 150 bin kişi ziyaret etti

Düzenleyen:
GameX’i 150 bin  kişi ziyaret etti

TEKNOLOJİ Haberleri

Dijital eğlence ve oyun sektörünün en önemli markalarını Türkiye’de buluşturan GameX 2017 Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’nı 4 gün boyunca 150 bini aşkın kişi ziyaret etti.

Ömer Temür - Yoğun katılım sebebiyle zaman zaman izdihamların yaşandığı GameX 2017’de dünyayı peşinden sürükleyen birçok dijital oyunun Türkiye prömiyerleri yapılırken, muhteşem şovlar ve dünya çapındaki on-line oyun turnuvaları nefes kesti. Rönesans Fuarcılık Başkanı H. İsmet Göksel, yerli ve yabancı firmaların katılımıyla düzenlenen fuarın her yıl büyük bir gelişim gösterdiğini belirterek “İzdiham sebebiyle bütün giriş kapılarını kapattığımız anlar oldu. Türkiye’de de oyun sektörü her geçen gün büyüyor. Bu doğrultuda GameX ziyaretçi sayısı da inanılmaz rakamlara ulaştı. Her yaş grubundan insana rastladığımız fuar misyonunu yerine getirmektedir. Ziyaretçi sayısının 200 bine yaklaştığı GameX fuarları önümüzdeki yıllarda çok daha büyük potansiyellere ulaşacaktır” dedi. Oyunlardaki asıl karakterler ile birebir aynı olan kostüm ve makyajlarıyla oyun tutkunlarının karşısına çıkan dijital oyun karakterleri de, GameX 2017 ziyaretçilerinin ilgi odağıydı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...