Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaşıtları okula giderken onlar mendil satıyor

Düzenleyen:
Yaşıtları okula giderken onlar mendil satıyor

YAŞAM Haberleri

Beyoğlu’nda aileleri tarafından zorla çalıştırılıp mendil satan Suriyeli 3 çocuk, yaşıtlarının okula başladığı bugünlerde zabıta ekipleri tarafından yakalanarak, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.Çocukların kırtasiye önünde okul malzemesi bakarken çekilen görüntüleri yürekleri dağlarken, ailelerin çocuklara iletişim için cep telefonu verdiği belirlendi.

Taksim’de yaşıtlarının okula başladığı bugünlerde, Suriyeli 3 çocuğun aileleri tarafından çalıştırılıp mendil satması yürekleri burktu.Çocukların bir kırtasiye önünde okul malzemeleri bakarken çekilen görüntüleri ise yürekleri dağladı. 5-6 yaşlarında ki 3 çocuk, sokaklarda mendil satarken zabıta ekipleri tarafından yakalanarak araca alındı. Ağlayan çocukları zabıta ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Arama yapan ekipler, yanlarındaki çantada bir miktar mendil ve 2 adet cep telefonu buldu. Ekiplerin sorusu üzerine çocuklar, cep telefonlarını aileleriyle iletişim kurmak için taşıdıklarını söyledi. Ekiplerin üstlerinden çıkan cep telefonlarından ailelerini arattırarak durumdan haberdar etti. Daha sonra çocuklar, ekipler tarafından Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Büro Amirliği’ne götürüldü. 

Yaşıtları okula giderken onlar mendil satıyor

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...