'Barajda boğuldum' yalanını jandarma inanmadı

/ Kaynak: CHA
'Barajda boğuldum' yalanını jandarma inanmadı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Malatya'da çevresine olan borçları nedeniyle kendisini barajda boğulmuş olarak göstermeye çalışan bir kişi, İstanbul'da yakalandı.

Malatya'da çevresine olan borçları nedeniyle kendisini barajda boğulmuş olarak göstermeye çalışan bir kişi, İstanbul'da yakalandı. Ailesinin kayıp ihbarında bulunması üzerine kimliği ve elbiselerinin bulunduğu Karakaya Baraj Gölü'nde cesedi aranan şahsın, güvenlik kamerası görüntülerinden İstanbul'a gittiği belirlendi. Daha önce de aynı yöntemi denediği belirtilen şahıs, polis tarafından İstanbul Fatih'te yakalanarak memleketine gönderildi. Karakaya Baraj Gölü kenarında kıyafetlerle, cüzdan ve 2 telefon olduğunu gören vatandaşlar, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden ekipler, cüzdan içindeki kimlikten kıyafetlerin Mustafa Akar'a (42) ait olabileceğini düşünerek, Akar'ın ailesine ulaştı. Ailenin Akar'ın 30 Haziran Pazar gününden bu yana eve gelmediğini belirtmesi üzerine ekipler, Akar'ın göle girdikten sonra boğulmuş olabileceği düşüncesiyle Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü arama kurtarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden ekip, gölde yaptığı aramada cesede rastlamadı. Olay yerine gelen yakınları da jandarma ekiplerine Akar'ın daha önce de kendini kaybolmuş gibi gösterip, birkaç ay sonra eve döndüğünü aktardı. Kayıp şahsın bulunması için çalışma sürdürülürken Mustafa Akar'ın ilçede ve son olarak gittiği alanlarda güvenli kameralarını inceleyen ekipler, şahsın İstanbul'a gittiğini tespit etti. İstanbul Fatih'te polis tarafından bulunan Akar, gözaltına alınırken, borçlarından dolayı kendisini boğulmuş olarak göstermeye çalıştığı ileri sürüldü. İfadesi alınan Mustafa Akar'ın Malatya'ya gönderildiği öğrenildi. Mustafa Akar'ın daha önce de iki kez aynı yöntemi denediği iddia edildi.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...