Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İran'dan İsrail'e tehdit: 25 yıllık ömrünüzü kısaltırız

Düzenleyen:
İran'dan İsrail'e tehdit: 25 yıllık ömrünüzü kısaltırız

DÜNYA Haberleri

İran Genelkurmay Başkanı'ndan İsrail'i hedef alan sert açıklamalar geldi. İranlı komutan, "İsrail'in kalan 25 yıllık ömrünü daha da kısaltırız" tehdidinde bulundu. İsrail'in iki büyük kentini yıldırım hızında yerle bir edebileceklerini söyledi.

İran Genelkurmay Başkanı tümgeneral Seyyid Abdülrahim Musavi, İran basınına açıklamalarda bulundu. 

İran Genelkurmay Başkanı Musavi, "Siyonist rejimini, İran İslam Cumhuriyeti'ne karşı aptalca bir şeye kalkışmamaısı için uyarıyoruz. Böyle bir adımda Tel Aviv ve Hayfa'yı yerle bir ederiz" dedi. 

Musavi ayrıca İslam devriminin lideri Ayetullah Humeyni'nin İsrail devletinin 21'in Yüzyılın ilk çeyreğinde yok edileceği tehdidine gönderme yaparak, "İsrail herhangi bir yanlış adımında kalan 25 yıllık ömrünü daha da kısaltacak" ifadesini kullandı. 

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada Trump ve Netanyahu'nun "İran'ın bölgedeki etkisinin dengelenmesi konusunda görüş birliğinde olduğu" belirtilmişti. 

RUHANİ: ABD AĞIR BEDEL ÖDER 

BM Genel Kurul görüşmeleri için New York'ta bulunann İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani de bir Amerikan kanalına verdiği röportajda, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ile yapılan nükleer anlaşmadan vazgeçmesi durumunda ABD'nin "ağır bedel" ödeyeceğini söylemişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...