Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TOKİ Kayaşehir için SON GÜN

Düzenleyen:
TOKİ Kayaşehir için SON GÜN

Ekonomi Haberleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir’de satışa sunulan 1.892 konuta başvurular bugün sona eriyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu projede fiyatlar, 144 bin 755 TL’den başlıyor.

TOKİ Başkanı Ergün Turan “İstanbul’da ikamet eden orta gelirli vatandaşlarımıza kira öder gibi taksitle ev sahibi olma fırsatı sunduk. Başvuru yapan kişinin hiç konut sahibi olmaması, iki yıl İstanbul’da yaşaması ve 18 yaşından büyük olması gerekiyor. Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. 25 bin 67 başvuru geldi. 4 Ekim’de yapılacak kura çekimi ile konut sahibi olacaklar belirlenecek” dedi. Projenin “mahalle konsepti” ile geliştirildiğini vurgulayan Turan, şunları kaydetti: Yatay mimari ile inşa edildi. Cadde konsepti var. Yaya öncelikli bir cadde burası. Farklı gelir gruplarının aynı semtte buluşabildiği, semt sakinlerinin, esnafın iç içe olduğu, dayanışmayla mutluluk duyacağınız sosyal bir yaşam alanı oluşacak.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...