Fenerbahçe'de Barcelona modeli idman

Fenerbahçe'de Barcelona modeli idman

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal son dönemde Barcelonalı futbolcuların sık sık uyguladığı bir idman yöntemiyle yeni sezona hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal son dönemde Barcelonalı futbolcuların sık sık uyguladığı bir idman yöntemiyle yeni sezona hazırlanıyor. Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi hazırlıklar devam ediyor. Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün sabah saatlerinde yaptığı ve sadece ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulan günün ilk antrenmanıyla devam etti. 2 gruba ayrılan oyuncular, 6'ya 3 top kapma ve pas çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenmanın bundan sonraki bölümü tempolu koşularla geçirildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın gelmesiyle birlikte idmanlarda farklı tekniklerin kullanımı da dikkatlerden kaçmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...