TFF yöneticisi twitter'dan Galatasaray'ı bombaladı

- Güncelleme:
TFF yöneticisi twitter'dan Galatasaray'ı bombaladı

GÜNDEM Haberleri

Yabancı oyuncu sayısı ile ilgili kritik toplantı öncesi TFF Yönetim Kurulu üyesi Selim Koray, Twitter'dan çarpıcı açıklamalar yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yarın gerçekleştirilecek olan yabancı oyuncu sayısı ile ilgili kritik önemli toplantı öncesi TFF Yönetim Kurulu üyesi Selim Koray, Twitter'dan çarpıcı açıklamalar yaptı. Koray görüşlerini paylaştığı mesajlarında hem TFF'ye hem de Galatasaray başta olmak üzere bazı kulüplere sert açıklamalar yaptı. Türkiye'deki futbol kalitesi, yabancı sayısı ve altyapı gibi birçok önemli konuya değinen Koray'ın en dikkat çekici mesajı ise Galatasaray hakkında oldu. Koray Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın sözlerine göndermede bulunarak paylaştığı, "Sadece yabancı sayısıyla Avrupa'da kupa kaldıracağını düşünenler, kupa kaldırdıkları gün takımlarında kaç yabancının oynadığını da araştırsınlar" tweet'i ile dikkat çekti. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Selim Koray'ın dün akşam attığı twitler şunlar:
* Bu ülkede anaokuluna, ilkokula giden çocukların futbol oynamadığını anlamak için futboldan anlamak gerekmiyor.
* Cuma günü yapacağımız TFF Yönetim Kurulunda "Yabancı Oyuncu Sayısı'nın" yeniden gündeme geleceğini düşünüyorum.
* Yabancıyı serbest bırakan ülkelerin Kulüpleri çocuk/genç futboluna da yılda €100.000.000 yatırıyorlar.
* Yabancı sayısının ayni kalması veya artması yönünde bir karar çıkarsa altyapı ve futbol akademileri ile ilgili standartlar değişmelidir.
* Bence futbolsever yabancı kısıtlaması istemiyor doğru dürüst futbolcu ve futbol seyretmek istiyor.
* Bence bunun sonu yok, o zaman Türk TV'lerinde yabancı maçları da sınırlayalım sadece Türkiyedeki maçlar seyredilsin, futbol böyle gelişmez.
* Sadece yabancı sayısıyla avrupada kupa kaldıracağını düşünenler,kupa kaldırdıkları gün takımlarında kaç yabancının oynadığınıda araştırsınlar
* Sistem kaliteli Türk futbolcusu yetiştiremiyorsa sistem değiştirilir, futbolseveri cezalandırmakla sistemdeki sorunu halledemeyiz.
* Yabancı sınırını benimsemiyorum ancak Kulüplerin altyapılarına çok ciddi standartlar getirilmesinden yanayım.
* Yabancı sınırı ile Milli Takım veya Kulüpler kalkınsa bunu ilk Almanlar uygulardı, hiç şüpheniz olmasın.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...