Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaman'ın Potuk ve Ekici kararsızlığı

Kocaman'ın Potuk ve Ekici kararsızlığı

SPOR Haberleri

Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde Dirar’ın yerine monte edeceği ismi arıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Başakşehir ve Alanya maçlarında Dirar'ı sağ iç oyuncusu gibi kullanıp, savunmadan top çıkarma görevini Faslı yıldıza vermişti. Bu tercih özellikle Alanya maçında oyunun akışkanlığını artırmış, takım hücuma daha hızlı geçiş sağlamıştı. Savunmadan topla çıkma sorunu, Dirar hamlesiyle bir nebze çözülmüşken, oyuncunun sakatlığı teknik heyeti zor durumda bıraktı. Kocaman ve ekibi, bu bölge için Alper Potuk ve Mehmet Ekici'ye yoğunlaşmış durumda. Alper, hızı ve topu ileri çabuk taşıması nedeniyle bir adım önde gözüküyor. Ekici'nin pas kalitesi ise Kocaman'ın kafasını karıştıran en önemli etken. Çünkü teknik heyet, Beşiktaş'ın kendilerini ikinci bölgenin önünde karşılayacağını, boşluk bulmak için pas kalitesinin daha fazla olması gerektiğini düşünüyor. Orta alanın bu kısmında belirsizlik olsa da Souza ve Ozan'ın derbide görev yapmasına, kesin gözüyle bakılıyor.

SKRTEL ISINIYOR
Alanya maçında kasık ağrıları nedeniyle forma giyemeyen Skrtel, dün sabah yapılan antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikteydi. Slovak stoper, daha sonra takımdan ayrılarak, tedavi ve kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Sağlık heyeti, Skrtel'in cumartesi akşamına kadar hazır hale geleceğini söyledi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...