İhmalkârlık, dikkatsizlik ve uyuşturucu...

Düzenleyen:
İhmalkârlık, dikkatsizlik ve uyuşturucu...

YAŞAM Haberleri

Aydın, Gaziantep, Bursa, Denizli ve Balıkesir’de yaşanan olaylarda 4 kişi can verdi, 5 de yaralı var

KAMYON ECE NAZ’I HAYATTAN KOPARDI
Denizli Buldan’da O.B. yönetimindeki komyon, Sarayköy istikametine giden Meryem Avcı yönetimindeki otomobili biçti. Çarpmanın etkisiyle araç hurda yığınına dönerken sürücü Meryem Avcı yaralandı, yanındaki minik kızı Ece Naz Avcı ise ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan 8 yaşındaki Ece Naz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
İhmalkârlık, dikkatsizlik ve uyuşturucu...
Kaynar kazana düştü
Kuşadası’nda 5 yıldızlı bir otelin mutfak bölümünde staj gören Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi A.E. (17) bir anlık dalgınlık sonucu geri geri giderken mutfağın ortasında duran kaynar et suyu kazanına düştü. Vücudunun büyük bölümü ile elleri yanan ve ağır şekilde yaralanan A.E. hastaneye kaldırıldı. A.E’nin hayati tehlikeyi atlattığı ve tedavisinin sürdüğü bildirildi. 
İhmalkârlık, dikkatsizlik ve uyuşturucu...
Kamyonet duvara sıkıştırdı
Gaziantep’te 14 yaşındaki İsrafil Sarı tahta palet satışı yapan bir iş yerinin deposunda çalışırken, kamyonet ile duvar arasında sıkıştı. Hastaneye kaldırılan İsrafil 5 gün sonra öldü. Şirket yetkililerinin geç kalan çocuklarını sormak için arayan ailesine “iş teslimine gitti” dediği fakat tekrar arayan aileye, “üzerine tahta düştü, hastaneye götürdük” dediği öğrenildi. Aile şikâyetçi oldu. 
İhmalkârlık, dikkatsizlik ve uyuşturucu...
Dolap, üzerine devrildi
Sınıftaki 1 metre 85 santimetrelik dolap sabitlenmediği için 7 yaşındaki Yusuf Ertaş’ın üzerine devrildi. Burnundan kan gelen Yusuf hemen hastaneye kaldırıldı. Talihsiz çocuğun kafatasında 2 kırık tespit edildi. Yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Yusuf, hayatta kalma mücadelesi veriyor. Olaydan bir gün önce küçük çocuğun annesine “Bu dolap bizim üzerimize devrilecek, sürekli sallanıyor” dediği ortaya çıktı. 
İhmalkârlık, dikkatsizlik ve uyuşturucu...
Otomobilde kilitli kaldı
AVM’ye alışveriş yapmaya gelen bir aile uyuyan bebeklerini uyandırmaya kıyamadı. Aracın sürücüsü bebekle kaldı. Bir süre sonra aynı katta tuvalete giden araç sürücüsü anahtarını içeride bıraktığını fark etti. Otomobilin kapıları otomatik olarak kilitlendi. Olay yerine gelen itfaiye, kapıyı açamayınca otomobilin camı kırılarak minik yavru kurtarıldı. Annesine teslim edildi. 
İhmalkârlık, dikkatsizlik ve uyuşturucu...
İki genç zehir kurbanı
Pamukkale’de İsa Taşçı, gece 4 arkadaşıyla birlikte evde alkol aldı. Gruptan 2 kişi ayrıldı. Daha sonra Kuran ve Taşçı, başka bir odaya geçti, ancak uzun süre odadan çıkmadı. Diğer kişi odaya girdiğinde gençlerin hareketsiz yattığını gördü. Olay yerine çağırılan sağlık ve polis ekipleri yaptığı ilk kontrolde, gençlerin öldüğünü belirledi. Taşçı ile Kuran’ın yüksek dozda uyuşturucuyu damardan kendilerine enjekte ederek, öldükleri tespit edildi.
İhmalkârlık, dikkatsizlik ve uyuşturucu...

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...