Fenerbahçe'de yarış kızışıyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de yarış kızışıyor

SPOR Haberleri

Ali Koç listesini şekillendirirken, başkan da boş durmuyor. Yıldırım’ın Şahenk, Ülker ve Özkök’ü listesine aldığı iddia ediliyor

M. Emin Uluç - Mayıs 2018’de yapılacak başkanlık seçimi Fenerbahçe’nin geleceğini belirleyecek. 12 kongreden zaferle çıkan Aziz Yıldırım’ın karşısında camianın çok sevdiği Ali Koç olacak. Koç’un, Yıldırım’ın yönetiminde yer alan Ömer Temelli ve Ozan Balaban’la sözleştiği iddia ediliyor. Ayrıca muhalif isimlerden Sadettin Saran ile Metin Şen’in de Koç’la birlikte olduğu öne sürülüyor. Yıldırım’ın eski yol arkadaşı Nihat Özdemir ve eski başkan adayı Hulusi Belgü’nün de Koç’un yanında saf tutacağı belirtiliyor.

Yıldırım emin
Burhan Karaçam, Simla Türker Bayazıt, Gökhan Akça, Ömer Koray Uzun ve Murat Zorlu gibi genç isimlerin yanı sıra, medya patronu Acun Ilıcalı’nın da Ali Koç’la yürümesi bekleniyor. Ancak Aziz Yıldırım da en ciddi seçimine çok güçlü girmekte kararlı. Yıldırım öncelikle eski mesai arkadaşları Nihat Özdemir ve Abdullah Kiğılı’ya yeniden görev vermeyi planlıyor. Basın sözcüsü olarak Ertuğrul Özkök’ü düşünen Yıldırım iş dünyasının ağır topları Hamdi Ulukaya, Murat Vargı, Latif Topbaş, Nezih Barut gibi isimleri de yönetimine katmaya hazırlanıyor. Hatta Yıldırım’ın Ferit Şahenk, ve Murat Ülker’i ikna ettiği ileri sürülüyor. Zaten dengeleri de Ferit Şahenk ile Murat Ülker’in belirlemesi bekleniyor. Koç hem Şahenk hem Ülker’le yakın ilişkiler içinde olsa da Yıldırım her iki ismi birden kendi safında tutarak koltuğunu garantiye almayı hedefliyor. 

Yıldırım’dan prim dopingi
Fenerbahçe Yönetimi, Beşiktaş maçı için oyunculara özel prim vermeyi planlıyor. Bu sezon takımdan mutlak şampiyonluk bekleyen Başkan Aziz Yıldırım’ın son idman öncesi tesislere yapacağı ziyarette prim miktarını açıklayarak takımı ateşleyeceği öğrenildi.

Alex halen unutamıyor
Fenerbahçe’nin efsane ismi Alex de Souza son golünün yıldönümünde duygulandırdı. İnstagram’dan 20 Eylül 2012’deki maçta Marsilya’ya attığı golün sevincini paylaşan Alex, “Eğer son golüm olacağını bilseydim, sevincimi daha çok yaşardım” dedi.  

Derbi oranları değişti! 
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin iddaa oranları değişti. Fenerbahçe’nin oranı 2.00’den 2.20’ye yükseldi. Beşiktaş’ın oranı 2.60’dan 2.30’a geriledi. Son oranlar kritik maçta ibrenin siyah-beyazlı takıma döndüğünü gösteriyor. 

Valbuena iddialı
Mathieu Valbuena, derbide şov yapmaya hazırlanıyor. Geçen sezon Lyon’la eledikleri Beşiktaş’a karşı yeni bir zafer istediğini belirten Fransız, “Derbilerden keyif alıyorum. Beşiktaş karşısında fark oluşturacak bir performans sergileyeceğim” diye konuştu.

Demirel’e dava şoku
23 Nisan 2017’de oynanan G.Saray-F.Bahçe derbisinde Volkan Demirel’e cep telefonu fırlatan sanığın ilk duruşmada seyirden men cezasını kaldırıldı. Duruşmaya katılmayan Volkan Demirel hakkında ise zorla getirme kararı verildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...