Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Kızıl ajan'dan Snowden'a evlenme teklifi

'Kızıl ajan'dan Snowden'a evlenme teklifi

DÜNYA Haberleri

Casusluk yaptığı ABD'den üç yıl önce sınır dışı edilen Rus vatandaşı Anna Chapman, eski CIA ajanı Snowden'e aşık olduğunu açıkladı.

Casusluk yaptığı ABD'den üç yıl önce sınır dışı edilen Kızıl ajan lakaplı Rus vatandaşı Anna Chapman, şu sııralar dünya kamuoyunun en çok konuştuğu istihbaratçı olan ABD'li Edward Snowden'e aşık olduğunu açıkladı. Anna Chapman, Twitter'deki hesabından geçtiği "Snowden, benimle evlenir misin?" sözleriyle aşkını tüm dünyaya ilan etti. Chapman'in "EjosephSnowden" kullanıcı ismine sahip takipçisi, "Elbette bebeğim" diye kendisine cevap verdi. Sosyal medya uzmanları, "EjosephSnowden" kullanıcının ardında ABD'li eski istihbaratçı Snowden'in olduğuna inanmıyor. Ancak medyada "Ajan 90-60-90" adıyla da anılan Anna Chapman'in Snowden'e yönelik ilgiden faydalanmak istediğine dikkat çektiler. Amerikalı eski ajan Snowden, pasaportu Washington yönetimi tarafından iptal edildiği için Moskova'da sıkışıp kaldı. Snowden'in bir dizi ülkeye yaptığı sığınma başvurusundan henüz sonuç çıkmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...