Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tokat'ta FETÖ operasyonu: 12 gözaltı

Düzenleyen:
Tokat'ta FETÖ operasyonu: 12 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Tokat'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Hakimlik- Savcılık sınavları hazırlık hücre evlerine yönelik soruşturma kapsamında 12 kişi gözaltına alındı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin Hakim ve Savcı Çalışma Evleri'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltı kararlarıyla ilgili Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, ''21.09.2017 günü Cumhuriyet Başsavcılığımızca FETÖ/PDY terör örgütünün hakimlik-savcılık sınavları hazırlık hücre evlerine yönelik yapılan soruşturma kapsamında Ankara, İstanbul, Manisa, Adana, Sakarya illerinde 5 meslekten ihraç edilen hakim, 5 avukat, bir öğretmen ve bir hukuk fakültesi mezunu şahıs olmak üzere, toplam 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiştir. Bu kapsamda yapılan soruşturmada işlem yapılan şüpheli sayısı 120 olmuştur'' ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...