Galatasaray Melo'dan vazgeçti, işte alternatifi

- Güncelleme:
Galatasaray Melo'dan vazgeçti, işte alternatifi

GÜNDEM Haberleri

İki yıldır kiralık forma giyen Felipe Melo'nun bonservisini almak için büyük uğraş veren Sarı Kırmızılı yönetim bir anda hedef değiştirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yarın açıklayacağı yabancı kararına kilitlenen Galatasaray bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor... İki yıldır kiralık forma giyen Felipe Melo'nun bonservisini almak için büyük uğraş veren Sarı-Kırmızılı yönetim bir anda hedef değiştirdi... Galatasaray yönetimi, bir süredir takip ettiği Sao Paulo'nun 22 yaşındaki yıldızı Wellington için resmi teklif yaptı. Alınan bilgilere göre Sarı- Kırmızılılar genç futbolcuyu 1 yıllığına kiralak için Sao Paulo'ya 2 milyon Euro'luk teklif sundu. Bunun nedeni ise Wellington'un bonservisinin 3 kulüpte olması... Brezilya futbolcunun bonservisi üzerinde Sao Paulo'nun dışında Shaktar Donetsk ve Atletico Madrid'in de söz sahibi olduğu belirtiliyor. Galatasaray yönetimi bu nedenle Wellington'u satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor. Brezilya basınına göre birçok kulüpten teklif alan Sao Paulo, Sarı- Kırmızılılar'ın kiralama önerisine çok sıcak bakıyor.
INTER'DEN 7 MİLYON EURO'LUK TEKLİF GELDİ
İtalyan basını ise Inter'in Sao Paulo'a 7 milyon Euro teklif ettiğini ve Wellington transferini bitirme noktasına getirdiğini öne sürüyor. Fakat Brezilya'daki kaynaklar bu iddiayı henüz doğrulamadı. Genç Sambacı'nın Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a gelmeyi kabul ettiği de belirtiliyor. Görüşmelerin hafta başına kadar olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor.
MELO'DA FİYAT ARTTI, ÜNAL AYSAL ÇOK KIZDI!
Tatil için Brezilya'da bulunan Felipe Melo'nun menajerinin de son yapılan görüşmede birkez daha fiyat artırdığı da gelen bilgiler arasında... Başkan Ünal Aysal'ın bu tutuma çok sinirlendiği ve yöneticilere Wellington'un bitirilmesi için talimat verdiği ifade ediliyor. Brezilya U20 Takımı'nda 3 kez forma giyen genç yıldız, pres özelliği ve top çalma yeteneği ile ülkesinde mevkisinin en iyilerinden.
İNGİLİZLER YİNE MİKEL DEDİ!
Bir süredir Chelsea'nin orta alan oyuncusu Obi Mikel ile ilgilenen Galatasaray'da yüksek maliyet nedeniyle görüşmeler dondurulmuştu... Fakat İngiliz basını Sarı-Kırmızılılar'ın ismini birkez daha Nijeryalı yıldız ile yan yana yazmaya başladı. Daily Mail gazetesi, Jose Mourinho'nun takımda düşünmediği Mikel'in Galatasaray'a gitmek istediğini ve kulüplerin anlaşmaya yakın olduğunu okuyucularına duyurdu.
FULHAM'DAN CİMBOM'A KERİM FREİ DARBESİ
Galatasaray uzun bir süredir transfer etmek istediği Kerim Frei ve kulübü Fulham'la her konuda anlaşma sağlamıştı. Fakat Fulham yönetimi beklenmedik bir hamle yaparak Türk yıldızın bonservisini 2.5 milyon Euro'dan 3.5 milyon Euro'ya çıkarınca G.Saray bu transferden vazgeçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...