Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

NTV 'Gezi' yüzünden 10 kişiyi daha çıkartacak

NTV 'Gezi' yüzünden 10 kişiyi daha çıkartacak

GÜNDEM Haberleri

Doğuş Yayın Grubu'nda Gezi Parkı eylemleri ile başlayan ayrılıkların devam edeceği, yönetimin 10 kişilik bir tasfiye listesi bulunduğu iddia edildi

NTV'de yaprak dökümü sürüyor. Son olarak Mirgün Cabas ve Çiğdem Anad'ın NTV'nin de bağlı olduğu Doğuş Yayın Grubu'ndan ayrıldıkları öğrenildi. Kanalda farklı programlar yapan haberci Çiğdem Anad, yönetimle görüştü ve ayrıldı. Anad'ın, Genel Müdür Cem Aydın'ın istifasının ardından ayrılmaya karar verdiği öne sürüldü. nbsp;Mirgün Cabas ise, uzun yıllar NTV'nin ekran yüzü olmuş, haber müdürlüğünü yapmıştı. Cabas son olarak 2 yıldır grubun yayınladığı GQ Türkiye dergisinin Genel Yayın Yönetmeni'ydi.
ANKARA TEMSİLCİSİ DE GİTTİ
NTV'deki ayrılıklar Ankara'da da etkili oldu. Ankara Temsilcisi Nilgün Balkaç'ın da görevden ayrıldığı bildirildi. Öte yandan Doğuş Yayın Grubu'nda Gezi Parkı eylemleri ile başlayan ayrılıkların devam edeceği, yönetimin 10 kişilik bir tasfiye listesi bulunduğu iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...