Derbi kadrosu netleşiyor

Düzenleyen:
Derbi kadrosu netleşiyor

SPOR Haberleri

​Fenerbahçe'de derbinin kadrosu netleşiyor. Sakatlığı olan Dirar'ın yerine Alper'i oynatmayı düşünen Aykut Kocaman kalede kararsızlık yaşıyor.

Fenerbahçe'de Beşiktaş maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Aykut Kocaman Aytemiz Alanyaspor maçından döner dönmez taktik antrenmanlara ağırlık verirken derbinin kadrosunu da neredeyse netleştirdi.

Kocaman 4-1 kazanılan Aytemiz Alanyaspor kadrosunu büyük oranda koruma kararı aldı. Deneyimli teknik adam Alanya'da ilk 11'de başlayan ancak maç içinde sakatlanarak kenara gelen Nabil Dirar'ın derbide oynayamayacak olması üzerine taktik antrenmanlarda Alper Potuk'u değerlendirdi.

Kocaman'ın zor seçimi ise kalede. İki kalecisini de dengeli bir şekilde kullanmak isteyen deneyimli antrenör son maçta kazanılan kadroyu bozmak istemese de, derbi tecrübesi yüksek olan kaptan Volkan Demirel'i bu maçta kullanmayı düşünüyor. Kocaman maça kadar kaleci antrenörü Murat Öztürk ile fikir alışverişini sürdürecek.

Sakatlığı bulunan ve kademeli olarak takımla çalışmalara başlayan Martin Skrtel'in derbiye yetiştirilmesi için de yoğun mesai harcanıyor. Slovak stoperin yetişememesi halinde savunmanın ortasında Luis Neto, Roman Neustadter ikilisi görev yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...