Wimbledon'da finalistler belli oldu

Wimbledon'da finalistler belli oldu

SPOR Haberleri

Sezonun 3. ''Grand Slam'' mücadelesi olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda, tek bayanlarda Fransız Marion ile Belçikalı Alman Sabine Lisicki finale kaldı.

Sezonun 3. ''Grand Slam'' mücadelesi olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda, tek bayanlarda Fransız Marion ile Belçikalı Alman Sabine Lisicki finale kaldı. İngiltere'nin başkenti Londra'daki All England Lawn Tenis Kulübü Kortları'nda düzenlenen turnuvanın 10. gününde, tek bayanlar yarı final maçları yapıldı. Yarı finalde 20 numaralı seri başı Kirsten Flipkens'i 6-1 ve 6-2'lık setlerle 2-0 yenen Marion Bartoli, finale adını yazdırdı. Daha önce hiç Grand Slam turnuvası şampiyonluğu bulunmayan Bartoli, kariyerinde 2. kez Wimbledon Tenis Turnuvası finaline yükselmiş oldu. Tek bayanların diğer yarı final maçında, 2012'de final oynayan nbsp; Polonyalı Agnieszka Radwanska ile Wimbledon'da ikinci kez yarı final oynayan 24 numaralı seri başı Sabine Lisicki karşılaştı. Radwanska'yı nbsp; 4-6, 2-6 ve 9-7'lik setlerle 2-1 yenen Lisicki finalde Mario Bartoli'nin rakibi oldu. Turnuvada yarın yapılacak tek erkekler yarı final maçlarında, Sırp Novak Djokovic ile Arjantinli Juan Martin Del Potro, Andy Murray ile de Polonyalı Jerzy Janowicz karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...