Camide 'badminton' rezaletine soruşturma

Camide 'badminton' rezaletine soruşturma

GÜNDEM Haberleri

Diyanet İşleri Başkanlığı, Milas'ta yaz Kur'an kursu kapsamında camide badminton oynanmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Milas'ta yaz Kur'an kursu kapsamında camide badminton oynanmasıyla ilgili soruşturma başlattı. Diyanet yetkililerinin AA muhabirine verdiği bilgiye göre, Milas'taki "cami adabına ve saygınlığına uygun olmayan" görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı. Diyanet, benzer sorunların tekrar yaşanmaması için yaz Kur'an kurslarına katılan çocukların oynayacakları oyunlar hakkında da bir genelge yayınlayacak. Muğla'nın Milas ilçesinde yaz Kur'an kursu öğrencilerine cami alışkanlığı kazandırmak amacıyla Ulu Cami'nin bahçesinde badminton sahası oluşturulmuş ve Badminton eğitmeni Şermin Günaydınoğlu, öğrencilere spor hakkında bilgi vermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...