Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teröristlerin açtığı pankarta Erdoğan'dan sert cevap!

Düzenleyen:
Teröristlerin açtığı pankarta Erdoğan'dan sert cevap!

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD'de Müslüman toplum temsilcilerine seslendiği toplantıda terörist gruplar olay çıkardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta ABD Başkanı Trump ile görüşmesinden önce Müslüman Toplum Temsilcilerine seslendi.

Büyük ve coşkulu bir kalabalığa seslenen Erdoğan "Yaşadığı toplumla entegre olmuş Türk-Amerikalılar bizler için çok önemlidir. Sizden beklentimiz, buradaki sosyal ve siyasal hayata aktif şekilde katılmanızdır. Özellikle seçimle gelinen mevkilere talip olmanız, hepimiz için önemli. Ayrıca, ne kadar entegre olursanız olun, bazılarının sizi Türk-Amerikan kimliğiyle göreceğini unutmayın" dedi.

TERÖRİST GRUP PANKART AÇTI

Erdoğan konuşmasını yaptığı sırada, salonda bulunan bir grup terörist pankart açarak eylem yapmaya başladı. Erdoğan ve Türkiye aleyhine sloganlar atan grubu, salondaki kalabalık ve koruma görevlileri salondan çıkardı.

"3-5 SALON TERÖRİSTİNE TOPLANTIMIZI FEDA ETMEYELİM"

Erdoğan, danışmanlarına "kim bunlar, pankartta ne yazıyor?" diye sordu. Olay, göstericilerin salondan çıkarılmasıyla kısa sürede yatıştı.

Erdoğan, konuşmasına "Değerli kardeşlerim sizden ricam var. 3-5 kendini bilmeze, üç beş salon teröristine bu salon toplantımızı feda etmeyelim" diyerek devam etti.

Erdoğan'ın konuşması sırasında salondan "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları yükseldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...