Erzincan, Sergen’i uğurladı

Düzenleyen:
Erzincan, Sergen’i uğurladı

SPOR Haberleri

Anagold 24 Erzincanspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında 1. Lig takımlarından Eskişehirspor’u uzatmaya giden maçta 4-2 yenerek adını bir üst tura yazdırdı.

Anagold 24 Erzincanspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında 1. Lig takımlarından Eskişehirspor’u uzatmaya giden maçta 4-2 yenerek adını bir üst tura yazdırdı. Ev sahibi Erzincanspor, maçın 4. dakikasında Erdi’nin nefis golüyle 1-0 öne geçti. Bir dakika sonra Eskişehirspor, Uğur İnceman’ın golüyle eşitliği sağladı. Baskısını sürdüren Eskişehirspor 17’de Semih Şentürk’ün kafa vuruşuyla 2-1 öne geçti. 51’de Aybars’la bir gol daha bulan Erzincan skora dengeyi getrdi. 90 dakika bu sonuçla bitti. 
Puan silme cezası gelince
110’da Murat, 120+4’te de Fatih’in golleriyle Erzincan maçı 4-2 kazanıp tur atlarken, maçtan önce görevi bırakacağını açıklayan Sergen Yalçın’ı üzgün uğurlamış oldu.  Sergen Yalçın maçtan önce yaptığı açıklamada, “Bir proje kapsamında bu görevi kabul etmiştim. Şimdi yürümediğini görüyorum, son maçıma çıkıyorum” ifadelerini kullanmıştı. Ulusal kulüp lisansı için gerekli ödemeleri yapamadığı için önceki gün TFF tarafından Eskişehirspor’a 3 puan silme cezası verilmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...