BM’den Kaan Terzioğlu’na insanlık ödülü

Düzenleyen:
BM’den Kaan Terzioğlu’na  insanlık ödülü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu Suriyeli mültecilerle ilgili çalışmalarından dolayı UN Global Compact tarafından sürdürülebilir kalkınma hedeflerine en çok katkı sağlayan 10 sektör liderinden biri seçildi

Birleşmiş Milletler’in yoksulluğu ortadan kaldırmaya ve tüm insanların barış ve refah içinde yaşamasını sağlamaya yönelik başlattığı sürdürülebilirlik platformu UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi), bu yıl da kalkınma hedeflerine en çok destek olan sektör liderini belirledi. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu Suriyeli mültecilerle ilgili çalışmalarından dolayı listeye giren 10 isimden biri oldu. Terzioğlu ödülünü New York’ta düzenlenen törenle aldı. 
Turkcell, Merhaba Umut uygulamasını, Terzioğlu’nun geçen yıl BM Genel Kurul haftasında, Birleşmiş Milletler Özel Sektör Forumu’nda yaptığı konuşmasıyla tanıtmıştı. 1 yıl sonra aynı platforma, 500 binden fazla “Merhaba Umut” kullanıcısının hayatlarına dokunarak ve bu başarı hikâyesiyle dünyaya ilham vererek döndü. “Hizmetlerimizi tasarlarken, çok basit bir soruyla yola çıkıyoruz: Yardıma en çok ihtiyaç duyan insanların hayatında teknoloji ve iletişim gücümüzle nasıl fark oluşturabiliriz?” diyen Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, “Merhaba Umut” uygulamasıyla ilgili şunları söyledi: Suriyeli misafirlerimiz için akıllı telefon yaşamsal açıdan en ulaşılabilir ve en güçlü araç. Bağlantı ve dijital servislerimizle, bu güçlü araçtan sağladıkları faydayı artırıyor ve hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bu çalışmaların uluslararası alanda gördüğü ilgi bizi mutlu ediyor ama en çok da, ülkemizin bu konudaki liderliğini dünyayla paylaşabildiğimiz için memnuniyet duyuyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...