Tudor Bursa'da saldırı istedi

Düzenleyen:
Tudor Bursa'da saldırı istedi

SPOR Haberleri

Antalya maçını Kasımpaşa önünde telafi eden Galatasaray’da zorlu Bursa deplasmanı öncesinde Hırvat teknik adam oyuncularına topu rakipte görmek istemediğini söyledi

Burhan Can Terzi
Galatasaray, ligin ilk 3 haftasında karşılaştığı Kayseri, Osmanlı ve Sivas’a oranla daha zor bir rakip olarak görülen Antalya önünde puan kaybetmişti. Cimbom, mağlup olmamasına rağmen, bu puan kaybı strese sebep olmuştu. Ama Igor Tudor ve öğrencileri bu stresi iyi yönetti ve sürecin sonunda Kasımpaşa’yı net skorla devirerek muhtemel bir krizin önüne geçti. Antalya maçında puan kaybından çok ortaya koyulan futbol ve istatistikler dikkat çekmişti. Galatasaray bu sezon ilk defa topla oynama yüzdesinde yüzde 47 ile rakibinden geri kalmıştı. İşte tam da bu noktada Igor Tudor, sarı-kırmızılı futbolcuları uyardı. 
> Görev orta 3’lünün
Galatasaray’ın Hırvat çalıştırıcısı, oyuncularına bir daha böyle bir tablo ile karşılaşmak istemediğini iletti. Bursa deplasmanında geride beklemeyi yasaklayan ve oyunu rakibin yönlendirmesine tahammül edemeyeceğini ifade eden Tudur özellikle Belhanda, Ndiaye, Fernando 3’lüsüne bu konuda çok görev düştüğünü bildirdi. Rodrigues ve Tolga Ciğerci’ye de uyarılarda bulunan genç teknik adam bek oyuncularıyla iletişimlerini daha güçlendirmelerini söyledi. Tudor, yaptığı konuşmada pazar günü sahada ilk dakikadan itibaren saldıran bir takım görmek istediğini ifade etti. 
DURAN TOP VE ŞUT ÇALIŞMASI
Galatasaray, Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sekize üç dar alanda pas ve top kapmanın ardından ana bölümde taktik çalışmalar ve duran top organizasyonları üzerinde duran sarı-kırmızılılıar, idmanın son bölümünde şut idmanı gerçekleştirdi. Galatasaray, bugün saat 18:00’deki idmanın ardından Bursa’ya hareket edecek.
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...