Seda Sayan'ın akıl almaz emlak portföyü

Seda Sayan'ın akıl almaz emlak portföyü

MAGAZİN Haberleri

Seda Sayan 4 milyon doları gözden çıkardı. Gözünü Mecidiyeköy'deki milyonluk rezidansa dikti.

Şarkıcı Seda Sayan, tüm birikimini gayrimenkule yatırıyor. Sahnelerin ve ekranların en çok kazanan isimlerinden biri olan Seda Sayan, yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. Bugüne kadar kazandığını hep gayrimenkule yatıran şarkıcının İstanbul'un en pahalı rezidanslarında daireleri bulunuyor. Seda Sayan son olarak, uzun yıllar Galatasaray'ın stadyumu olarak kullanılan Ali Sami Yen arazisi üzerine yapılan Torun Center'a dikti. Torun Center adı verilen proje 2 rezidans bloğu ve 1 ofis bloğundan oluşuyor. Bugün'de yer alan habere göre, eğlence mekanı Etiler Şamdan'ın mülküne sahip olan Sayan'ın, yurtdışında da birçok evi var. Gayrimenkul yatırımlarına devam eden sanatçının, şimdi de Mecidiyeköy'de yükselmeye başlayan ve kısa bir süre önce satışa çıkan çok lüks bir rezidanstan daire alacağı konuşuluyor.
4 MİLYON DOLARI GÖZDEN ÇIKARDI
Mecidiyeköy'de yapılan rezidanstan daire bakan ve projeyi çok beğenen Sayan, yaklaşık 4 milyon doları gözden çıkardı. Seda Sayan, Etiler Şamdan'ın mülkünü 8 milyon dolara almıştı. Ünlü şarkıcının Gayrettepe'de şu an oturduğu evin değeri ise 3 milyon dolar.
LONDRA'DA DA EVİ VAR
Sanatçının ayrıca dünya jet-set'inin ve Hollywood ünlülerinin de evlerinin bulunduğu İngiltere'nin başkenti Londra'da da bir evi var. Sayan televizyon ve sahne çalışmalarından fırsat buldukça Londra'daki evinde tatil yapıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...