Bursa'da çatışma: 2 polis yaralı

Düzenleyen:
Bursa'da çatışma: 2 polis yaralı

YAŞAM Haberleri

Bursa'da çok sayıda hırsızlık suçundan aranan B. Ö., önce kendisini durdurmak isteyen jandarmaya ateş açtı, ardından da polis ekipleriyle çatıştı. Pompalı tüfekle 2 polisi yaralayan B.Ö. ormanlık alana kaçarken, yanındaki 2 arkadaşı gözaltına alındı.

B.Ö.'yü yakalamak için polis ve jandarma özel harekât ekipleri operasyon başlattı. Olay, Merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aylardır peşinde olduğu, 30 farklı hırsızlık suçundan aranan B.Ö. ile 2 arkadaşının içerisinde bulunduğu otomobil, jandarma tarafından durdurulmak istendi. Ancak şüpheliler, jandarmaya ateş açıp, kaçtı. Bunun üzerine polis ve jandarma ekipleri teyakkuza geçti. Bir süre sonra polis ekipleri, şüphelilerin otomobilini fark edip, durdurmak istedi. Ancak, B.Ö., yanındaki pompalı tüfekle polise de ateş açınca çatışma çıktı. Çatışmada saçmaların isabet ettiği 2 polis hafif yaralanırken, Örekli ormanlık alana kaçtı. B.Ö.'nün yanındaki ismi açıklanmayan arkadaşları ise gözaltına alındı.
Bursa'da çatışma: 2 polis yaralı
300 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ORMANDA ŞÜPHELİYİ ARIYOR

Olayın ardından bölgeye, Polis Özel Harekât (PÖH) ve Jandarma Özel Harekât (JÖH) ekipleri sevk edildi. Çelik yelek giyen yaklaşık 300 güvenlik görevlisi, B.Ö.'yü yakalamak için ormanlık alanda operasyon başlattı.
Bursa'da çatışma: 2 polis yaralı
POLİSLERİ YARALADIKTAN SONRA ARKADAŞINI ARAMIŞ

BURSA'da 30 ayrı hırsızlık ve 1 cinayet suçundan aranan B.Ö.'nün yakalanacağını anlayınca iki polis memurunu pompalı tüfekle yaraladıktan sonra kaçtığı bölgede arama çalışmaları devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden arama çalışmalarında Jandarma eve polis ekipleri drone ile havadan arama yaptı. B.Ö.'nün olaydan sonra Yıldırım İlçesi'nde oturan arkadaşı çeşitli suçlardan aranması bulunan 22 yaşındaki Zülfikar M.'yi cep telefonuyla aradığı tespit edilince eve baskın düzenlendi. Gözaltına alınan Zülfikar M. İfadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...