Salih Uçan'ın menajerinden Roma açıklaması

Salih Uçan'ın menajerinden Roma açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki yıldızı Salih Uçan, geçen sene özellikle gösterdiği performansla Avrupa'da dev takımlarının dikkatini çekti.

Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki yıldızı Salih Uçan, geçen sene özellikle Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla Avrupa'da dev takımlarının dikkatini çekerken, futbolcuyla İtalyan ekibi Roma'nın ilgilendiği iddia edildi. İtalyan basınında çıkan Salih ve Roma iddialarına ise ilk açıklama Uçan'ın menajeri Ömer Uzun'dan geldi. Uzun; Salih ile ilgili haberleri basından takip ettiğin belirterek; "Bu konu hakkında bir bilgim yok ve Roma'dan hiç kimse benimle bağlantıya geçmedi. Durum çok açık; Salih'in kulübüyle daha 4 yıılık bir sözleşmesi var ve Fenerbahçe'nin Salih'i satmak isteyeceğini sanmıyorum. Özellikle yeni gelen yabancı sınırlamasından sonra Türk kulüplerinin yerli oyuncuları satması biraz daha zorlaştı. Bir gün Serie A'da oynamak mı? Tabiki, Serie A, dünyanın en iyi liglerinden birisi. O da bunu kesinlikle ister" diye konuştu. 2012/13 sezonunda Bucaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Salih, tooplamda 26 kez sarı lacivertli ekibin formasını giyerken, 4 gol kaydetmeyi başardı. nbsp;U-20 Dünya Kupası'nda da Milli takım formasını giyen Salih toplamda 3 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...