Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakkâri şehidinin kimliği ve memleketi belli oldu

Düzenleyen:
Hakkâri şehidinin kimliği ve memleketi belli oldu

YAŞAM Haberleri

Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Er Sercan Fidan'ın (25) Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı Küplü beldesindeki ailesine acı haber ulaştı.

Aileye şehadet haberini, Uzunköprü 2. Hudut Tabur Komutanı Yarbay Armağan Paytoncu verdi. Büyük üzüntü yaşayan baba Refik ve anne Zeynep Fidan'a sağlık ekipleri müdahalede bulunurken, aile, yakınlarınca teskin edilmeye çalışıldı.
Meriç Kaymakamı İzzet Cem Eser aileye taziyelerini iletti. Şehidin amcası İbrahim Fidan, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok üzgün olduklarını söyledi. Yeğeninin sözleşmeli olarak nisan ayında göreve başladığını belirten Fidan, "Tayini Hakkari Çukurca'ya çıkmıştı. En son Ramazan Bayramı'nda gelmişti. Haberi öğrendikten sonra çok üzüldük. Bu terör bitsin artık. Çok yazı oluyor. Başımız sağ olsun." dedi. Şehidin baba evine ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin cenazesinin yarın defnedileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...