Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dev derbide kartlar havada uçuştu!

Düzenleyen:
Dev derbide kartlar havada uçuştu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçının ilk yarısında önce Quaresma sonra Neto kırmızı kart gördü. İkinci yarıda ise Beşiktaş'dan Atiba, Fenerbahçe'den de İsmail Köybaşı kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Maç bittikten sonra da Oğuzhan Özyakup da kırmızı kart gördü.

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk 45 dakikası Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

QUARESMA ÇİFT SARIDAN YANDI

Derbide ilk yarıya kırmızı kartlar damga vurdu. İlk olarak Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma, arka arkaya Valbuena ve Mehmet Ekici'ye yaptığı sert fauller sonrası çift sarı kart gördü ve 42. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Mücadelenin hakemi Ali Palabıyık, ilk yarının son anlarında bu kez Fenerbahçeli savunmacı Neto'yu doğrudan kırmızı kart ile cezalandırdı.

NETO ATILDI

Savunmada son adam olan Neto, kendisini çalımlayan Cenk'i ceza alanı önünde düşürdü. Pozisyonu bariz gol şansı olarak değerlendiren Palabıyık kırmızı kartını çıkardı. İlk yarıyı iki takım da 10'ar kişiyle tamamladı.

ATİBA'YA İKİNCİ SARIDAN KIRMIZI!

Dakikalar 85'i gösterirken ceza sahası içinde eline top çarpan Atiba, ikinci sarıdan kırmızı kartı gördü.

İSMAİL KÖYBAŞI'DA KIZARDI

Kartların havada uçtuğu dev derbide bu kez kırmızı kartı gören Fenerbahçe'den İsmail Köybaşı oldu.

MAÇ BİTTİ, OĞUZHAN DA KIRMIZI KART GÖRDÜ

Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup, 90 dakika bittikten sonra kırmızı kart gördü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...