Nani'nin menajeri sinyali verdi!

- Güncelleme:
Nani'nin menajeri sinyali verdi!

GÜNDEM Haberleri

Uzun süredir Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Manchester United'ın Portekizli yıldızı Nani'nin geleceği hakkında önemli açıklama.

Uzun süredir Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Manchester United'ın Portekizli yıldızı Nani'nin geleceği hakkında önemli bir açıklama geldi. 29 yaşındaki futbolcunun menajeri Jorge Mendes bir İtalyan basınına yaptığı açıklamada; "Nani Roma'ya gidebilir. Onunla Seri A'nın ne kadar önemli bir lig olduğunu konuştuk. Roma'nın da çok güzel bir şehir olduğunu biliyor. Her sene Manchester United'dan ayrılacağı konuşuluyor ama sonunda kalıyor. nbsp; Bu sefer su bulanık. Gitme ihtimalimiz var. Bu seferki teklif Manchester United tarafından da cazip bulunabilir." diye konuştu. Nani, 2007 yılında transfer olduğu Manchester United forması ile çıktığı 135 karşılaşmada toplam nbsp; 25 gol atmayı başardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...