Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Caner, Fenerbahçe taraftarını kızdırdı

Caner, Fenerbahçe taraftarını kızdırdı

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli taraftarlar, Beşiktaş seyircisini diz çökerek selamlayan eski futbolcuları Caner Erkin’e büyük tepki gösterdi. Yıldız futbolcu, maç boyunca protesto edildi

Beşiktaş'ın sol beki Caner Erkin, sahaya çıktığı andan itibaren eski takımı Fenerbahçe'nin taraftarları tarafından ıslıklanıp protesto edildi... Yıldız futbolcunun, karşılaşma öncesi kendisini tribüne çağıran Beşiktaşlı taraftarları diz çökerek selamlaması da sarı-lacivertli tribünlerin tepkisi çekti. Fenerbahçeli taraftarlar, Caner'in resminin yer aldığı sahte paraları sahaya attı. Karşılaşma boyunca protesto edilen siyah-beyazlı sol bek, ikinci yarıda korner atışı için geldiği saha kenarında yabancı madde yağmuruna maruz kaldı ve uzun süre atışı kullanamadı.

'BAŞIM BELAYA GİRER!'
Beşiktaş'ın üç sezon sonra Kadıköy'de golünü atan Babel maçtan sonra ilginç açıklamalar yaptı. Hollandalı futbolcu, "Baştan itibaren kendi oyunumuzu oynamakta zorlandık. Olaylar nedeniyle maç çok durdu. İstemediğimiz bir sonuç oldu. Gerginliğin sebebini herkes biliyor ama ben burada yorum yapıp kendi başımı belaya sokmak istemiyorum" dedi. Kaleci Fabri ise "Biz sahaya futbol oynamaya çıkmıştık. Güzel bir oyun olmadı, çok fazla kart çıktı. Kaybettiğimiz için üzgünüm. Ancak bu maç bizi fazla etkilemez. Maçtan sonra hocamız bize teşekkür etti" yorumunu yaptı.

OĞUZHAN: KÜFÜR YOK, HAKARET YOK
Derbide gergin atmosfer tavan yaptı. 90 dakikada 4 kırmızı kart çıkarken maçtan sonra da Oğuzhan, Ali Palabıyık'a itiraz ettiği gerekçesiyle ikinci sarıdan atıldı. Böylece Oğuzhan da cezalı duruma düştü. Yıldız futbolcu, "Hakeme küfür etmedim, hakarette de bulunmadım. Sadece, hakeme 'Nizami golümüzü ve Cenk'e yapılan penaltıyı neden vermedin" diye sordum. O da bana ikinci sarıyı gösterdi" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...