Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartal ağır yaralı

Düzenleyen:
Kartal ağır yaralı

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, Kadıköy’de sadece 3 puan kaybetmedi, Trabzon mücadelesi öncesi 3 oyuncusunu ve hocasını da yitirdi

Ligde 5 haftada yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, ilk mağlubiyetini Kadıköy’de alırken ağır da darbe yedi. Sebebi ise kırmızılar ve hocanın tribüne yollanması. Kara Kartal’da Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup kırmızı kart gördü, Trabzonspor mücadelesinde cezalı duruma düştü. Keza Şenol Güneş de öyle. Bu isimler önümüzdeki hafta Trabzonspor maçında takımla beraber olamayacak. Bu arada tansiyonu yüksek maçta teknik adamların da tartışmaları dikkat çekti. Maçın 20. dakikasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Fenerbahçe çalıştırıcısı Aykut Kocaman arasında tartışma oldu. İki teknik adamın sözlü atışması da gecenin gerilimine etki ederken maç sonu Kocaman bu konuyla ilgili olarak “Gerçekten Şenol Güneş’in ne dediğini anlamadım” yorumunda bulundu.

Galibiyet serisi bitti 
2. haftadaki Kasımpaşa beraberliği sonrası Bursaspor, Karabükspor ve Konyaspor maçlarını kazanan siyah-beyazlılar 6. haftada seriyi bitirdi ve bu sezonin ilk mağlubiyetini 
gördü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...