Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakem Ali Palabıyık 5 oyuncuyu attı, Şenol Güneş'i tribüne yolladı

Düzenleyen:
Hakem Ali Palabıyık 5 oyuncuyu attı, Şenol Güneş'i tribüne yolladı

SPOR Haberleri

Kadıköy’de öyle bir yüksek gerilim ve derbi trafiği vardı ki sürekli kırmızı ışık yandı! Geçene geçmeyene fatura çıktı. FIFA kokartlı hakem mücadele bitmesine rağmen hızını alamadı kaptan Oğuzhan Özyakup’u da evine kırmızı kartla yolladı. Siyah-beyazlıların ise “Pala” isyanı vardı

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi normal başmadı, tansiyon yükseldi ve çok gergin sona erdi. Kazanan Fenerbahçe olurken maçta 5 kırmızı vardı. Ki teknik direktör Şenol Güneş de atıldı. Beşiktaş camiasından da hakem Ali Palabıyık’a kırmızı kart çıktı! Peki neden? Önce Ali Palabıyık’ın yönetimini ve olayları hatırlatalım ardından sonuca bakalım... MHK, Ali Palabıyık’ı maça verdiğinde soru işaretleri vardı. Başkan Fikret Orman’ın dileği ve isteği ise “Adil bir yönetim göstersin yeter” şeklindeydi. Ancak sonuç siyah-beyazlı camiada hiç de “adil” karşılanmadı hatta çok büyük tepkiler vardı. Ali Palabıyık önce Ricardo Quaresma’yı 2 dakika içinde iki sarı karttan atarken akla 2015’te Trabzon maçında gösterdiği kırmızı ve 14 gün önce Karabük deplasmanında Portekizli’nin hakeme omuz atması akla geldi. 

> Hata üstüne hata
Sonrasında Neto gole giden Cenk’i düşürdüğü için direkt kırmızı karttan içeri yollanırken Atiba çift sarıdan İsmail Köybaşı ise direkt kırmızıdan atılan isimlerdi. Siyah-beyazlıların tepkileri ise kırmızıdan ziyade Negredo’nun golünün ofsayt gerekçesiyle verilmemesi ve Cenk Tosun’un penaltısının “es” geçilmesiydi. Ki Beşiktaşlılar “Eğer Atiba’nın el pozisyonu penaltıysa ilk devrede Ozan Tufan’ın eline de penaltı verilmeliydi” isyanında bulundu. Maç bitiminde sarı kartı olan Oğuzhan da ikinci sarıdan kırmızı görürken asıl tepki Şenol Güneş’in tribüne yollanmasına geldi. Siyah-beyazlılar yanlış karara rağmen bir de hocalarının atılmasına çok büyük tepki gösterdi ve durumun “kabullenilemez” olduğunu vurguladı.
Hakem Ali Palabıyık 5 oyuncuyu attı, Şenol Güneş'i tribüne yolladı
Güneş: Ayıp ayıp

Türk futbolunun en tecrübeli teknik adamlarından olan Şenol Güneş de Ali Palabıyık’tan nasibini alanlardandı. İkinci yarıda Valbuena’nın Pepe’yle girdiği ikili mücadelede kendini yere bırakmasına faul kararı verildi, Beşiktaş’ın hocası çıldırdı. Hakemlere tepki gösterirken Ali Palabıyık, direkt tribünü gösterdi. Bunun üzerine Şenol Güneş karara isyan edip “Ayıp ayıp” ifadesini kullandı. Teknik adamlık kariyerinde Kadıköy’de yine galibiyet göremeyen ve hakemin ağır faturasıyla karşılaşan Şenol Güneş’in maç öncesi oyuncularına “Ortam ne olursa olsun biz güzel futbol oynayalım” dediği açıklandı. Güneş önümüzdeki hafta Trabzonspor maçında takımın başında olamayacak. Bu arada Güneş’in cezası olması sebebiyle canlı yayına yardımcı antrenör Şeref Çiçek geldi ve o da “Bu maç bitti hemen içeride Şampiyonlar Ligi maçı hazırlıklarına başladık. Sonra Trabzonspor mücadelesine bakacağız” diye konuştu. 
Hakem Ali Palabıyık 5 oyuncuyu attı, Şenol Güneş'i tribüne yolladı
“Başımı derde sokamam”
Ryan Babel maçı ve hakemi yorumladı: Kesinlikle gergin bir maçtı. Gereksiz olaylardan dolayı maç çok durdu. Birçok sarı ve kırmızı kart çıktı. Yazık oldu, istemediğimiz bir sonuç oldu. Gerginliğin herkes sebebini biliyor. Yorum yapıp da başımı derde sokmak istemiyorum. Onun takdirini size bırakıyorum.

Kartallar birbiriyle tartıştı
Tansiyonun yükseldiği maçta sadece tartışan rakip oyuncular değildi. Beşiktaşlı Babel ile oyuna sonradan giren takım arkadaşı Tolgay Arslan bir pozisyon sonrası sözlü tartışmayı biraz abarttı. İkili son anlarda Fenerbahçe’nin kazandığı faul sonrası sert bir şekilde birbirine bağırdı.

Alkışlarla soyunma odasına
Maç bitti, Kadıköy’de takımlarını yalnız bırakmayan ve faturayı hakem Ali Palabıyık’a kesen siyah-beyazlı taraftarlardan takımlarına destek geldi. Beşiktaşlılar, kırmızı kartlara ve hakem kararlarına rağmen maçı bırakmayan takımlarını alkışlar arasında soyunma odasına yolladı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...