5 ilde 17 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
5 ilde 17 terörist  etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Güvenlik güçlerinin PKK’ya yönelik operasyonları sürüyor. İçişleri Bakanlığınca, son 24 saatte gerçekleştirilen operasyonlarda, Mardin’de 6, Hakkâri’de bir, Batman’da bir, Van’da 3 ve Elazığ’da 6 olmak üzere 17 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Kuzey Irak’taki Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekâtı düzenlendi.  Bölgede saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü mensupları tarafından kullanılan silah mevzii, barınak ve silah/mühimmat depoları imha edildi. Tunceli- Erzincan karayolunun 17’nci kilometresinde bulunan Uzuntarla Köyü yakınlarında yolu kesen PKK’lı teröristler, durdurdukları bir TIR’ı, sürücüsünü indirdikten sonra yolu kapatacak şekilde çevirerek ateşe verdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...