NBA yıldızı Trump'ın hışmına uğradı

Düzenleyen:
NBA yıldızı Trump'ın hışmına uğradı

DÜNYA Haberleri

ABD ulusal marşının okunduğu sırasında ülkedeki siyahlara yapılanları protesto etmek amacıyla oturduğu için Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA'in en büyük yıldızlarından Stephen Curry'nin Beyaz Saray'a daveti iptal edildi.

ABD'nin ünlü basketbolcusu NBA yıldızı Stephen Curry, Donald Trump'un hışmına uğradı. Ünlü basketbolcunun açıklamalarına tepki gösteren ABD Başkanı Trump, Curry'i Beyaz Saray'daki davete almadı.  Profesyonel basketbol liginin şampiyon oyuncuları geleneksel olarak her yıl Beyaz Saray'a gidip ABD başkanıyla görüşüyor. Geçen senenin şampiyonu Golden State Warriors'un oyun kurucusu Stephen Curry, bu sene saraya gidip Donald Trump'la "muhtemelen" görüşmeyeceğini belirtmişti. Bunun üzerine açıklama yapan Trump, "Beyaz Saray'a çıkmak şampiyon bir takım için büyük bir onurdur" dedi. Stephen Curry'nin "tereddüt ettiğini" söyleyen Trump, "Öyleyse, davet geri çekilmiştir" açılamasında bulundu. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...