Vadişehir Ekim'de teslim ediliyor

Düzenleyen:
Vadişehir Ekim'de teslim ediliyor

EMLAK Haberleri

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen ilçelerinden Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir’in cadde dükkanları yüksek katılımla yeni sahiplerini buldu.

Açık artırma ile satışa sunulan 20 dükkan kısa sürede satıldı. Yatırımcıların kazançlı bir yatırıma imza attıklarını belirten Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel AKGÜL, “Açık artırma ile satışa sunduğumuz cadde dükkanları yatırımcılar tarafından büyük talep gördü. 20 cadde dükkanımız kısa sürede satıldı. Yeni sahiplerine hayırlı olsun. Şimdiden hayırlı kazançlar diliyorum. Devlet yatırımlarının ve ulaşım ağlarının merkezinde olan konut ve ticari alanlarımız konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor. Cadde dükkanlarımız ile projemizdeki 608 dairemizi de tamamladık. İnşallah önümüzdeki ay teslimlere başlayacağız. Bizi mutlu eden diğer bir konu ise projemizde tüm dairelerimizin sahiplerini bulmuş olması. Vadişehir, yeni projeler için bize örnek oldu. İnşallah 2018’in ilk çeyreğinde Zeytinburnu’nda yeni projemizi hayata geçireceğiz. Başakşehir’de ise yeni etap çalışmalarımız sürüyor. Şuan Alibeyköy’de de rezidans projemiz devam ediyor. Yeni yatırımlarımızla ülkemize, milli gelirimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...