Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tudor Bursaspor'un iç sahadaki başarısını hatırlattı

Düzenleyen:
Tudor Bursaspor'un iç sahadaki başarısını hatırlattı

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü, Bursa yolculuğu öncesi oyuncularına “Rakip evindeki 2 maçını da kazandı. Kolay bir maç olmayacak” dedi

Burhan Can Terzi - Galatasaray’da Teknik Direktör Igor Tudor, Bursa karşılaşmasını çok kritik bir viraj olarak görüyor. Bu sebeple oyuncularını ekstra konsantrasyona davet etti. Hırvat teknik adam, dün de yolculuk öncesi, futbolcularıyla motivasyon konuşması gerçekleştirdi. Antalya deplasmanındaki puan kaybından 2 hafta sonra Bursa deplasmanında alınacak galibiyetin her açıdan çok kritik olduğunun altını çizen Tudor, yeşil-beyazlı ekibin iç sahadaki başarılı performansını hatırlattı. Bursaspor’un, sahasında Alanyaspor ve Akhisar’ı mağlup ettiğini dile getiren Tudor, “2 maçı da 3 golle kazandılar. Rakibin ani kontratakları karşısında daha dikkatli olmamız gerekiyor” dedi.

> Feghouli sonradan
Dün akşam 20:30’da yola çıkan Galatasaray kafilesinde Tudor, performansı merakla beklenen Sofiane Feghouli ile de görüştü. Hırvat çalıştırıcı, oyun sıkıştığı takdirde Feghouli’yi ikinci yarının başında sahaya süreceğini, gidişatından ve performansından memnun olduğunu Cezayirli futbolcuya bildirdi. Bu arada Galatasaray, Süper Lig’de Bursaspor’a 10 maçtır yenilmiyor. Ligdeki son 10 karşılaşmada sarı-kırmızılılar 6 galibiyet alırken 4 maç ise berabere sonuçlandı. Bursaspor’un Süper Lig’de en fazla mağlup olduğu (49) ve en fazla gol yediği rakibi Galatasaray (166).  

LEVENT NAZİFOĞLU: Sus! 2. Başkan ol
Galatasaraylı Sporcular Derneği Olağanüstü Genel Kurulu’nda başkanlığa tekrar Levent Nazifoğlu seçildi. Nazifoğlu, divanda yaşanan gerginlik nedeniyle sevk edildiği kulüp disiplin kurulu tarafından kendisine verilen 1 yıl hak mahrumiyeti cezasını eleştirdi. Nazifoğlu, “Tabii ki Galatasaray Lisesi’nden gelenler de kulübü yönetecek. Ama hiçbir zaman Galatasaray’da oynamış insanlar yönetimde olmayacak mı? Bana sesimi çıkarmamam karşılığında ikinci başkanlık teklif edildi” diye konuştu.
Tudor Bursaspor'un iç sahadaki başarısını hatırlattı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...