Gani Müjde'den Bayrampaşalı'ya, 'Kadir' kıymet bilmiyor

Gani Müjde'den Bayrampaşalı'ya, 'Kadir' kıymet bilmiyor

MAGAZİN Haberleri

Pis Yedili'den ayrılan Kadir Doğulu'ya yapımcıdan gönderme, 'Onun çıkış dizisiydi. Daha vefalı davranmalıydı.'

Pis Yedili'den ayrılan Kadir Doğulu'ya yapımcıdan gönderme: Onun çıkış dizisiydi. Daha vefalı davranmalıydı. Show TV'nin sevilen gençlik dizisi Pis Yedili'de ayrılık krizi... Bayrampaşalı karakterini canlandıran Kadir Doğulu, daha önce yapımla yollarını ayırmıştı. Genç oyuncunun gidişiyle ilgili yapım şirketi Tükenmez Kalem'den çarpıcı iddialar geldi. Gani Müjde'nin sahibi olduğu şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Kadir Doğulu sözleşmesi olmasına, yapım ve yayın nbsp; devam etmesine rağmen diziyi terk etti. 70 ve 71'inci bölüm çekimlerine de defalarca çağırılmasına rağmen katılmadı...
KAPIMIZ HEP AÇIK nbsp;
nbsp;Dizinin senaryosuna da imza atan Müjde ise "Kadir'in gidişine çok üzüldüm" dedi. Ardından şunları söyledi: Bu dizi onun çıkışının dizisiydi. Daha vefalı davranmasını beklerdim. Üstelik dizi kahramanları sadece yapımcılarına veya ekip arkadaşlarına karşı değil onu seven milyonlara karşı da sorumludur. Yanlış yönlendirildiğini düşünüyoruz. Dönerse, kapımız kendisine her daim açıktır... (akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...